29 de maig 2013

Speed Tracker .... Estadístiques sota control





Avui, us parlaré d'una altra aplicació per a Ipad relacionada amb el món dels viatges. Es tracta de la SpeedTracker, concretament de la versió 5.0. És una aplicació de pagament (3,99$), però que quan els planetes s'alineen, es pot descarregar per menys d'1eur (jo m'he esperat fins que ha valgut 0,89eur).   :-)

SpeedTracker és una aplicació de la gent d'AppAnnex que et permet portar un control absolut dels quilòmetres realitzats durant un viatge. En realitat, es tracta d'un complert i precís ordenador de viatge (trip computer) que utilitza la senyal GPS per a calcular els quilòmetres recorreguts. Això fa que sigui molt més precís que el que porta la Cali, que realitza els càlculs mitjançant informació CanBus. No es tracta d'una aplicació que et permeti navegar gir a gir, com ho faria TomTom, NavFree o qualsevol altre navegador. Es tracta d'un bon hodòmetre que, a més, et dóna les coordenades de la teva posició, i fins i tot, la mostra en el mapa.

Un dels punts forts de l'aplicació, almenys per als que ens agraden les estadístiques, és que permet anar guardant l'historial de quilòmetres realitzats, temps emprat i velocitats mitjanes, cosa molt útil quan es realitza un llarg viatge de més d'una jornada i es vol tenir sota control totes aquestes dades. Al mateix temps, també guarda el track del recorregut, essent exportable en diferents formats.

Us deixo un video-tutorial perquè us en feu cinc cèntims:



Alb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada