1 d’oct. 2013

Volkswagen T5 Hymer Cape Town





Avui us porto una novetat mooooolt interessant (i que m'agrada mooooolt), que s'ha presentat al darrer Saló del Caravanning de Dusseldorf. Aquest cop, la casa Hymer ha apostat fort, i ho ha fet camperitzant una VW T5. Però el que és més fort, és que no només s'han atrevit a camperitzar una T5 a les portes de l'aparició de la nova T6 (que calculo que sortirà l'any vinent), sinó que ho han fet amb molt d'enginy. Us parlo del model VW T5 HymerCar Cape Town. Una meravella!

Com a novetats destacables d'aquesta camperització, hi ha la distribució - molt més semblant a la de les Fords Nuggets que a les Californies -, i també la possibilitat d'incorporar una cinquena plaça amb passadís central (una mancança molt mal aconseguida en les Californies i MarcoPolos)






La configuració bàsica de la Cape Town consta d'una nevera amb compressor de 49 litres, cuina amb dos fogons i calefacció estacionaria de gasoil de terra radiant. L'habitacle està aïllat i presenta solucions interessants per emmagatzemar tot tipus d'objectes, com ara les cadires plegables o la taula.

El sostre elevable puja una mica més per la part del darrera que el de les Californies i, de sèrie, incorpora la tercera finestra frontal a la lona, amb la qual cosa, està assegurada la lluminositat. La dutxa exterior, sembla ser que també serà de sèrie amb un dipòsit d'aigua de 35 litres.

Del preu se'n sap poca cosa, però tot apunta que no seran precisament barates. Jo calculo que s'enfilaran per sobre dels 60mil euros (una Hymer és una Hymer ... ). A veure si m'equivoco de gaire .....  

Endavant amb algunes fotos d'aquest joia.  ;-)




















Aquí us deixo el vincle al catàleg, tot i que no hi diu gaires res més.


Alb.

2 comentaris:

  1. Llàstima que el WC i la dutxa no siguin integrats. És un aspecte en que van coixes les plegables, que tot sigui dit, són molt més pràctiques que les de sostre alt. Fins a dia d'avui només sé 1 model que ho porti: http://www.campereve.fr/fourgon_compact_mirande.phtml

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres, molt bona aportació el link de la campereve. No la coneixia.

      També és xula però, com totes, l'espai és reduït al màxim.

      Alb.

      Elimina