20 de des. 2013

La T1 de Moulinsart ... La més buscada!

Succeeix poques vegades que es puguin unir dues passions en una de sola. I sí, us puc demostrar que és possible!

La rèplica en miniatura de la Volkswagen T1 del 1950 del carnisser de Moulinsart que surt al conte d'en Tintin L'afer Tornassol, és una d'aquelles miniatures més buscades del món; buscades per molts amants d'en Tintin y buscades per molts amants de les furgonetes (ves per on). Costa molt i molt trobar-ne un exemplar a la venta! Com us podeu imaginar, són autèntiques relíquies que s'esgotaren ràpidament poc després que sortissin a la venta. 


Un dels objectius de visitar el Museu del Cómic a Bruseles l'any 2010 era intentar trobar-ne algun exemplar, però res, ni a la seu de la Fundació Hergé en quedaven.

He estat anys escombrant la web intentant-la trobar .... però res de res. 

Ara farà un mes, però, vaig localitzar un exemplar a la venta a l'Ebay (no feia ni una hora que l'anunci estava penjat). I no només això, sinó que amb l'excusa que a la capsa de cartró hi havia mostres de desgast (havia quedat abandonada a la prestatgeria d'un magatzem de joguines d'Alemanya que va tancar fa temps), el preu era fins i tot inferior al que el seu dia tenia a les botigues. 

Ostres, ostres, ostres!!!! ....... Amb una alegria boja de veure que tenia a la punta dels dits una miniatura que ja havia donat per perduda, vaig comprar-la ipso facto, sense deixar passar ni una mil·lèsima de segon més! 

Al cap d'una setmana ja era a casa, amb el certificat d'autenticitat i en perfecte estat!!  Quin senyor regal d'aniversari!!!!   :-)
Alb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada