19 de maig 2015

Volkswagen California T6 ....





Ja tenim aquí la nova VW California T6!!! .... :-)

Des de fa pocs dies, a la web de Volkswagen Alemanya, ja es pot configurar la nova California T6. Els que ens movem dins el món càmper esperàvem una presentació una miiiiica més formal, i és que els de Volkswagen, aquest cop, no s'han ni molestat a fer un acte específic per a la presentació del nou model. Simplement, ho han publicat a la seva web i s'han quedat tan amples .... Realment, costa de creure!

De fet, i mirant-ho fredament, no sé si la nova California T6 requereix de grans presentacions, i ni molt menys, de que es llencin coets d'alegria. No hi ha cap mena de canvi substancial respecte el model anterior de la California. No hi ha millores, no hi ha novetats, ni innovacions remarcables en l'apartat càmper. Senzillament, han muntat la camperització que duia la Cali T5 en el xassís de la nova T6. Ni més ni menys ..... 




Jo, m'esperava moooolt més dels de VW, i més, després de veure el moviment que ha fet Mercedes (el seu gran competidor) amb la nova Classe V i la nova MarcoPolo, que ha generat un abans i un després dins la saga Mercedes-càmper.

Centrant-nos en la nova California, només destacar que se'n comercialitzaran tres versions diferents: la Beach, la Coast i la Ocean. La Beach correspondrà a l'actual Beach, la Coast, a la descatalogada Trendline (una versió barata de la California T5.1 que es va deixar de vendre l'any 2009 - no duia calefacció estacionaria i era tota ella més austera), i la Ocean, que equivaldria al model més equipat, o sigui a l'actual Confortline

La part bona de tot això és que la Cali T5 trigarà molt més a veure's desfasada, i això, pels que en tenim una, ha suposat una molt bona notícia. La part dolenta és que ens caldrà esperar, sembla ser, fins al 2020 per veure una nova California!! ..... buf!!  .... 5 anys més d'espera!!! .... No sé si ho aguantaré!!   :-)) 









Alb.

4 comentaris:

  1. Doncs és molt igual al de la T5... sort que no ens varem esperar a la T6 perquè de ben segur serà més cara.

    ResponElimina
  2. Gracias por haber visitado mi blog y haberte hecho seguidor, me quedo yo también por aquí.
    Hasta pronto
    vivirviajandoenfurgo.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. El placer es mío Patricia! .... Menuda manitas estás hecha!

      Un abrazo! ;-))


      Alb.

      Elimina