22 de febr. 2017

Aquelles antenes tan properes i tan llunyanes ...

A aquelles antenes s'hi pot arribar? ..... Aquesta va ser la pregunta que l'altre dia em va fer un amic mentre em senyalava Rocacorba amb el dit des de Girona ... Oi tant que sí! li vaig respondre!

Avui, amb ganes de fer quilòmetres, he decidit arribar-me fins a Rocacorba (991,8m), això sí ... amb l'Alma i posant el "turbo" per poder aprofitar al màxim aquestes tardes que - per fi - es comencen a allargar.

Així doncs, he carregat un track al Garmin i, essent conscient que hi havia més de 4 hores de pedalada, m'he posat dues gotetes de Channel 5 darrera les orelles, els cabells deixats anar i .... cap amunt s'ha dit!! ..  :-))

El fet és que, era tanta l'obsessió d'arribar aviat a casa, que al final he fet el puja i baixa en una hora menys del que apuntaven tots els tracks de pujada a Rocacorba des de Girona que havia consultat..... Això sí, us asseguro que avui dormiré planer ... :-)
De baixada, no me n'he pogut estar de fer una petita parada per veure el Surolí de Mas Obert, al terme municipal de Sant Gregori. Es tracta d'un arbre molt peculiar, amb un tronc d'alzina i un de surera, que sorgeixen d'un mateix peu. Sens dubte, val la pena veure'l.Alb.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada