5 de març 2017

2n a la XX Marxa de Montagut!





2n! .... feia temps que no "pujava al podi" ...jeje.   :-))

Aquest cap de setmana s'ha dut a terme la XXª Marxa de Montagut, i és clar, com és de costum amb les marxes que organitzen la gent de Montagut, el recorregut era prou enllaminador com per tenir reservat el dia des de feia temps.


Les inscripcion eren a les 6:30h del matí a Oix, .... vaja, que, ha estat la millor excusa per anar a passar-hi la nit amb la Cali, que sempre m'agrada!

Nit freda, però molt tranquil·la.

Al matí, ha estat aixecar-se, menjar un mos, i ràpid a enfilar-se als busos que ens duien a Montagut, d'on sortía la marxa. D'allà, s'enfilava direcció Santa Eulàlia de Jou, i amb forta pendent s'arribava a Santa Bàrbara de Pruneres, on hi havia el segon control. Fins aquí, he anat al davant, acompanyat d'un noi que em trepitjava els talons, i amb qui, a les rampes finals de Santa Bàrbara, ens anàvem tornant el rol de "llebre" per anar-nos separant dels del darrera. I ho hem aconseguit força!

D'allà fins a Oix ha estat força trencacames. Després de 7km de baixada en terreny fangós i humit, hem arribat a la línia d'arribada. Però ara, era jo qui trepitjava els talons al primer. Bé, sigui com sigui, encara que no hagi quedat primer, ... m'ho he passat moooooolt i mooooolt bé!!!





I, pels amants de les animacions ... aquí us deixo el video amb el track de la Marxa ... ;-)



Alb.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada