21 de nov. 2017

VW T3 Reimo Camper 1/87...una de les petites de casaUna T3 càmper amb sostre Reimo .... aquesta no pot faltar a la vitrina!

La majoria de les miniatures de furgonetes Volkswagen Càmper que es troben al mercat solen dur camperitzacions de la mà de Westfalia o bé de la propia Volkswagen (a partir de les T5 cap endavant). Trobar camperitzacions diferents a aquestes, no ens enganyem,... costa.

De totes maneres, la casa Schuco a vegades ens sorprèn amb coses excepcionals. Aquest cop, ho ha fet traient al mercat una miniatura a escala 1:87 d'una VW T3 càmper amb sotre sobre-elevat Reimo. Chapeau!

La miniatura té detalls sorprenents, com són els mini-adhesius de Reimo al sostre, l'obertura solar al sostre, i l'entrada d'aigua i les ventilacions per nevera i gas. Tampoc hi faltan les matrícules alemanyes, així com tampoc l'adhesiu de Volkswagen al portó del darrera. Tot i que, ja us aviso, tingueu a mà una lupa ben potent!

L'únic punt feble que té és que l'han feta amb tots els vidres tintats que impedeixen veure'n l'interior. Bé, ... no es pot tenir tot en aquesta vida! ...  :-)

Endavant amb les fotos!
Alb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada