9 de maig 2018

Vw T2b Westfalia Helsinky... Passion Camping Cars



Localitzar miniatures que només s'han comercialitzat en un país, no ens enganyem, costa lo seu! ... Però vaja, res és impossible!  :-)

El març de l'any passat, a França, la distribuïdora Hachette Collection, va anunciar i posteriorment va treure al mercat, una col·lecció molt interessant basada en 60 rèpliques a escala 1:43 d'autocaravanes mítiques. La Collection Camping-Cars.



Aquestes rèpliques s'entregaven en blíster i cada una acompanyada d'un fulletó on s'explicaven les peculiaritats i curiositats del model. Sigui com sigui, de les 60 entregues de la col·lecció, a mi només me n'interessava una: l'entrega número 11, l'entrega de la Volkswagen T2b Westfalia Helsinky del 71.

Aquestes miniatures, a escala 1/43, són de fabricació xinesa. El fabricant és força desconegut: IXO Models. Tot i així, la qualitat i els nivells d'acabats no tenen res a envejar als fabricants líders del sector.

Anant al model que ens interessa. Amb el número 11 de la col·lecció, s'entregava un magnífic exemplar d'una Volkswagen T2b Westfalia Helsinky de l'any 1971. Una miniatura que, curiosament - i suposo per la seva qualitat -, incorpora el segell oficial holografiat de la casa Volkswagen

Es tractaria d'una miniatura com una altra, sinó fos perquè és de les poques, o la única, miniatura de T2b Westfalia a escala 1:43 amb el sostre elevable enlairat. Una raresa, sens dubte! 

Es tracta d'una Westfalia Helsinky amb tots els detalls que aquest model tenia: reservori d'aigua potable al davant, mobles interiors de color cirerer, tapisseria exclusiva amb un patró de quadrats, i ... la lona groga, amb la característica finestra frontal. Una xulada, vaja .... :-))

Endavant amb les fotos!
















Alb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada