4 de jul. 2018

SP Clip Adapter .... golàs a GoproL'empresa Gopro no necessita presentacions. Fan productes de qualitat. És per això que és imperdonable que no comercialitzin l'adaptador del qual us parlaré avui.  :-)

Les càmeres i accessoris Gopro tenen pocs punts febles. Es tracta de productes de qualitat, amb acabats excepcionals i rumiats de dalt a baix per a que siguin funcionals i pràctics en qualsevol circumstància. Però, ep! ... no per això, són perfectes.

Hi ha una cosa que els de Gopro no van fer prou bé des d'un bon començament i que han anat "sortir-se’n del pas" com han pogut al llarg dels anys. És, ni més ni menys, que l'ancoratge de suport.

Des dels inicis d'aquestes càmeres, es va optar per un sistema de anells intercalats travessats per un cargol, que unien la càmera amb pals de selfie, ventoses, ancoratges per a bicicletes, taules de surf i, així, a un llarg etcètera d'accessoris. Si bé aquest tipus d'unió és forta de nassos i, en certa manera, t'assegura que la càmera no surti volant al primer capgirell amb la bicicleta, té l'inconvenient de la lentitud de canviar la càmera d'un accessori a un altre

Fa uns dos-tres anys, conscients que això suposava un inconvenient, Gopro va enginyar el Quick Release Mount, un sistema d'ancoratge ràpid per a les seves càmeres. Un gran encert, sens dubte. A partir de llavors, totes les noves càmeres sortirien al mercat amb un adaptador - propi de Gopro - que passa de l'ancoratge antic (que no han deixat mai de dur les càmeres) a l'ancoratge nou Quick Release amb què venen tots els nous accessoris de la marca. Dit d'una altra manera, sigui quina sigui la càmera que tinguis, mai hi haurà problema per unir-la a qualsevol accessori nou, ja que Gopro facilita l'adaptador. 


Però, ..... què passa si la càmera és nova, disposes d'accessoris "antics" i t'agradaria gaudir d'aquest sistema d'ancoratge ràpid? ....Doncs, que Gopro no comercialitza aquest l'adaptador, amb la qual cosa ... tururut-que-te-ví  :-(


I és aquí on entra la casa SP. Una empresa d'accessoris per a càmeres d'acció i mòbils que, veient aquest buit, s'ha llençat a fabricar un "super-super-super-útil" adaptador, el SP Clip Adapter, marcant-li, així, un golàs en tota regla a la gegantina Gopro.

Un 10 per al SP Clip Adapter!
 

Alb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada