1 de nov. 2018

Welcome darkness!


Ja tenim aquí el canvi d'hora ..... Entrem al túnel! 

Amb el canvi d'hora, arriben les tardes llargues, fredes i fosques, i per a molta gent, les cares tristes i apagades per la manca d'hores de llum. Aiiiiii, desperteu!! ..... que no s'acaba el món!!! .... Que comença una temporada preciosa!!! .... La "temporada de nocturnes"!  :-)

Fer esport a la nit és màgic, és una sensació difícil de definir. Es gaudeix de la muntanya d'una manera diferent, on hi predominen les fresses per sobre dels colors, on les distàncies es mesuren pas a pas, pedalada a pedalada, sense veure on el terreny deixa de pujar..... M'agrada!

Dimarts vaig posar a carregar el Gaciron de 1600 lúmens, i després de deixar el Pau a l'escola de BTT, cap a perdre’s per les Gavarres s'ha dit!....  :-)




Quin plaer estar pedalant mentre la nit va guanyant terreny al dia, notant que la temperatura va baixant grau a grau, i quedant-te sol - ben sol -, rodejat de la negror més absoluta. Una negror únicament esqueixada per l'agraït passadís lumínic que genera el focus i que, metre a metre, em guia de retorn a casa  :-)

Benvinguda foscor!! :-)








Alb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada