9 de juny 2011

8ª Surfalegre - St.Pere Pescador





El passat cap de setmana 4 i 5 de juny es va portar a terme la 8ª concentració nacional de furgonetes Volkswagen organitzada per Volkswagen Vehículos Industriales a la localitat de St.Pere Pescador (Alt Empordà).

Com cada any, el càmping Ballena Alegre va omplir gran nombre de les seves parceles amb furgonetes vw de totes les sèries. En total s'hi van inscriure 540 furgonetes, des de les mítiques i clàssiques T1 fins a les més modernes i sofisticades T5.




Si bé aquest any la meteorologia no va acompanyar del tot (totes les fotos són d'edicions anteriors a excepció de la foto de grup i l'última), sí que vam poder gaudir d'una tarda mirant i remirant furgonetes, i posant cara a molts amics del foro Furgovw amb qui comparteixo moltes hores d'aprenentatge i que van assistir a la concentració. Faig especial esment als foreros i amics: Wawita (en Pepe, tot un as de la fotografía) i l'Alcasa (l'Albert Ferrer, un dels més grans genis que conec fent bricos dins una furgo), tots dos furgoaddictes fins a la medul·la.




Alb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada