5 de març 2012

6ª posició a la XV Marxa de Montagut




Tornar a fer la cursa de Montagut, després d'un any pràcticament sense competir, em feia molta il·lusió. En primer lloc perquè tenia un "mono" de córrer per la muntanya que fa de mal quantificar, però també perquè fa dos anys, en aquesta mateixa prova, vaig quedar primer classificat en una cursa molt tècnica per la zona del Serradell i la serra de Gitarriu, i això sempre deixa un bon regust de boca.

Realment, la gent de Terra Aspra sempre planifiquen uns recorregut per treure's el barret. Sempre per la Garrotxa, terra aspra i de la mal petja, de la qual n'estic enamorat. Aquest cop, la sortida era a Sadernes, llavors s'enfilava pel camí de les carboneres fins a Talaixà, a on s'agafava el GR fins a la Quera per després, per forts pendents, baixar fins a la Muntada i tornar finalment al punt de sortida.

Aquest cop m'he hagut de conformar amb la posició que, tot s'ha de dir, hauria estat la si no hagués estat que tres dels participants es van saltar unes balisses retallant camí a la zona de La Masó. A un d'ells el vaig poder passar durant la baixada, als altres dos, no hi va haver maneres de passar-los tot i trepitjar-los els talons fins al final.

Sigui com sigui, n'he quedat content, que a la fi i al cap, és el més important.

Aquest cop, i en primícia, a la ronyonera, a part de dur-hi els bidons de líquid isotònic i un parell de barretes energètiques, també hi he carregat l'HTC amb l'aplicació Endomondo que m'ha enregistrat tot el recorregut. El que no sabia, i ara ja sé, és que aquesta aplicació va donant instruccions de veu de tant en tant, no sé sota quin criteri ho fa ni què dimonis diu, però el tema és que parla sola. Això va fer que em girés en vàries ocasions pensant-me que duia algú al darrera dient-me coses ... sens dubte vaig tenir els meus moments de paranoia mental abans no vaig caure en que era l'HTC. :-P




Alb.

2 comentaris:

  1. Albert!!!!! Aquesta veu et diu, per exemple: "4 kilometers in 25 minutes 37 seconds, lap time 6 minutes, 10 seconds", és a dir, cada quilometre el diu els km que portes, el temps total i el ritme en l'ultim quilòmetre, almenys en el meu HTC diu això ;)

    ResponElimina
  2. Vaaaaaaal! ...... jajaja.

    Realment m'havia quedat amb el dubte de què carai deia.

    Salut.

    Alb.

    ResponElimina