11 de març 2013

L'Ipad de Can Volkswagen!





We are the Winners!

Fa una setmana, us comentava aquí que el dibuix d'en Pau que vam presentar al concurs "Dibuixa el Volkswagen del teu papa" havia estat un dels 10 més votats al portal Facebook i que, per aquesta condició, optava al sorteig d'un Ipad. Doncs, ...... el vam guanyar!!

El mateix divendres es va convocar a tots els participants i es van regalar les bicicletes als guanyadors y es va procedir a fer el sorteig de l'Ipad. El sorteig es va fer per eliminació. Col·locaren els 10 dibuixos més votats dins un Volkswagen Golf 7 nou de trinca i hi feren entrar els nens, un rera l'altre, a treure un dibuix a l'atzar. L'últim dibuix que s'extreia era del del guanyador i ...... mira, va ser el de la nostra Cali.


Ara el tema serà, de què en farem de dos Ipads? ...... És el segon que guanyo aquest any! Ostres, com són les coses .... tota la vida sense guanyar res i ara dos de cop!. Si us en recordeu, el primer el vaig guanyar l'estiu passat - és clar que, aquell, va ser per mèrits propis i no per sort - amb el 2n premi d'innovació pedagògica

Hem posat un dels dos Ipads a la venta (més info aquí), així que, si algú hi està interessat, que ho faci saber ...  :-)








Alb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada