12 de març 2013

Venc / Vendo - Ipad 3 16Gb Wifi Pantalla Retina


Poso a la venta l'Ipad 3 16Gb Wifi amb pantalla de Retina que vaig guanyar l'estiu passat amb el premi d'Innovació Pedagògica.  El motiu és tan simple com llegir l'entrada prèvia a aquesta.

Juntament amb l'Ipad regalo 2 accesoris valorats en uns 30 euros: el protector de pantalla Belkin Screen Guard Anti-Smudge, un protector de molt bona qualitat que evita deixar empremptes i també els reflexes i que el porta posat des del primer dia - em va costar uns 12 euros -, i un Connection Kit per a poder connectar pendrives i targetes de memòria a l'Ipad i que valia uns 17 euros.

L'Ipad que venc és el 3 (o també anomenat New Ipad), el que té pantalla de retina. Aquí en podeu llegir les característiques tècniques. Per descomptat, l'Ipad està completament nou (10/10) - els que em coneixeu ja sabeu com de bé cuido les coses. És l'Ipad ideal per a aquell que vulgui un Ipad Km 0 però amb pràcticament tota la garantia, completament nou, i a sobre, estalviant-se 100 euros respecte el preu de venta a la botiga.

El preu és de ...   >>  VENUT  <<

Aquí us deixo algunes imatges de l'Ipad:











Alb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada