29 de març 2016

Planes de Son - 2016





Un altre any a Planes de Són!! .... :-)

L'any 2002 es va inaugurar el centre de Planes de Son (l'actual MonNatura Pirineus). Recordo que vaig enredar a en Mia i l'Anna (la seva dona) per anar-hi a passar un cap de setmana i poder valorar si era un bon lloc adient per enviar-hi una primera fornada d'alumnes per fer-hi el Treball de Síntesi a principis del 2003

Va ser un cap de setmana complert. Vam agafar el cotxe un divendres sortint de l'escola, vam anar a Olot a buscar l'Anna, sopàrem a la Seu d'Urgell i vam arribar a Planes de Son ben entrada la matinada. El dia següent vam fer totes les activitats que ofertava el centre, vam lligar el Treball de Síntesi, i el diumenge, abans de tornar a casa, vam rematar el cap de setmana anant a esquiar a Baqueira-Beret. Un cap de setmana "full" al 100%D'allò... ja en fa una pila d'anys!


Aquest any s'hi ha tornat per n-éssima vegada i, la veritat, cada cop que hi vaig, m'agrada més

Les activitats agraden i l'entorn no deixa indiferent. No es pot demanar més!




Fins i tot, hi ha hagut temps per fer una escapadeta, anant a estirar les cames pel camí que porta a Jou, trepitjant neu i veient - a escasos metres - voltors, gralles, cabirols, senglars i un esquerp isard .... Això sí, amb temperatures inferiors a zero! ... Redimonis quina fred!!!






Alb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada