7 de març 2016

XIX Marxa Montagut .... 7è!





7è .... No em puc pas queixar!  :-)

Tenia aquest dia marcat a l'agenda des de feia una pila de mesos. La gent de Terra Aspra prepara unes marxes matinals amb un nivell de qualitat excepcional i no és pla de deixar-les passar. Recorreguts per la Garrotxa amb encant especial.

Aquest any, la Marxa de Montagut sortia de Sadernes i, passant per la Montada, s'enfilava fins al Salt de la núvia, baixava fins a St.Aniol d'Aguja i feia la tornada pel camí de la riera de St.Aniol, desviant-se fins a St.Feliu de Riu, i d'allà, retornar a Sadernes per la pista normal. 15km de bon fer, amb zones de pista, fortes pujades i baixades amb terreny trencat i de mala petja i uns paisatges d'escàndol. 

Per qüestions logístiques, al final no he arribat a temps per sortir a l'hora que tocava, i he acabat sortint 5 minuts més tard que tothom. Uf! .... he hagut d'avançar més de 250 persones abans no he quedat sol!! .... Al davant, però, n'hi tenia 6 que serraven dents de debò i no es deixaven atrapar de cap de les maneres, tot i que, mica a mica, m'hi anava apropant!! 

Al final, he arribat , a 6 minuts del primer però havent sortit 5 minuts tard i havent "perdut" temps parlant amb en Pep i la Maria, tirant alguna foto fugaç ... i també menjant taronges a St.Feliu de Riu ... redimonis!, qué bones que eren!!!

Vaja, .... que no n'estic pas descontent, tot el contrari, ..... feliç com un anís i esperant que se celebri la 20a edició!!  ....  A veure si l'any vinent, puc ser més puntual!!  :-))






Alb.

2 comentaris:

  1. La Garrotxa està a la nostra llista de llocs per visitar.Em pareix que val molt la pena!

    ResponElimina
  2. Tens tota la raó. És una zona mooooooooolt guapa! No té desperdici! Molt recomenable.

    Salutacions!

    ResponElimina