1 de març 2016

VW T4b Camping California 1:43 .... 500 unitats

Una altra que no podia faltar a la vitrina!

Si hi havia dos miniatures de furgonetes VW càmper que volia - sí o sí - tenir a la col·lecció, aquestes eren la VW T3b California i la VW T4b California, totes dues a escala 1:43. Tots dos, es tracten de miniatures força exclusives de les quals només se n'han fabricat 500 unitats de cadascuna. Tenir-ne una de cada a la vitrina és tot un plaer!

Des de fa un any i mig, la casa Premium ClassiXXs ha començat a comercialitzar miniatures de VW T4. És curiós que, fins llavors, cap empresa de miniatures les havia reproduït .... ¿? .... Sigui com sigui, el fet és que Premium ClassiXXs ha sigut el primer en reproduir-les, i ho ha fet amb uns detalls espectaculars. 

La que us presento avui és la versió VW T4b posterior al rentat de cara de l'any 1996. Concretament, es tracta del model Volkswagen T4b Westfalia California Blue que es va comercialitzar durant els anys 1998 i 1999, equipat amb llantes d'alumini i portabicicletes. És curiós com Volkswagen va rematar el model T4 durant els seus últims anys de vida. Volkswagem va estar traient variants càmper pràcticament cada any, fet que es va convertir en un autèntic ball de bastonsdel qual ja en vaig publicar una entrada.

Els detalls d'aquesta miniatura són espectaculars. S'han reproduït fidelment els mobles interiors, la tapisseria i les cortines. Les llantes i el portabicicletes són exactament com els originals, ve amb el doble tub d'escapament típic dels motors TDI que portaven aquestes T4b. Tampoc hi falta la connexió exterior de corrent, com tampoc els adhesius de Westfalia al sostre que rematen una de les miniatures més ben aconseguides de la col·lecció. 

Endavant amb les fotos:
Alb.

2 comentaris: