3 de maig 2013

NavFree .... navegant de manera gratuïta





El món de les aplicacions per a Ipad és perillòs. I ho és, perquè és fàcil engrescar-te a baixar moltes i moltes aplicacions sense tenir clar quin és el criteri de selecció. Cal ser prudent si no es vol acabar aparell electrònic carregat de bytes inútils. Jo "intento" no caure en aquest error i ..... m'ho miro mil vegades abans de prémer el botó "instal·lar app".  :-)

El que sí tenia clar és que, un cop feta la instal·lació de l'Ipad a la Cali , volia descarregar-me una aplicació que em permetés utilizar l'Ipad com a GPS offline i, a poder ser, gratuïta. De gratuïtes n'hi ha vàries, però després de provar-les pràcticament totes, em quedo clarament amb la de NavFree (evidentment, les altres les he esborrades).

NavFree és una aplicació GPS que et permet navegar en mode offline (molt necessari si es viatja més enllà de les nostres fronteres).  Segurament, no té la mateixa freqüència d'actualització de mapes que aplicacions de pagament com poden ser Tomtom o Navigon, i possiblement, la navegació no utilitzi algoritmes de primera línia  però vaja, ..... et porta d'un punt a un altre i .... sense pagar ni un cèntim, amb la qual cosa, ..... no crec que es pugui demanar més!

Us la recomano.



Alb.

3 comentaris:

  1. Jo la vaig tindre descarregada fa un temps enrere. Vaig veure que la actualitació era molt desfasada... pero molt! Prefreria anar amb un tomtom vell que no pas amb Navfree. Ara que tinc el tom tom trencat por ser que li doni una nova oportunitat!

    ResponElimina
  2. Jo tinc el TomTom i per uns 70€ (la versió Europa occidental) porta els radars fixes. No és per córrer mes però ens pot salvar de una multa "tonta" ara que, per exemple si la vmax està a 100, a 112 ja "salta" el radar.

    ResponElimina
  3. Sí, realmanent qualsevol de les app de pagament li donen més d'una volta al NavFree, però ..... pagant, és clar :-P

    Potser algun dia acabaré passant per caixa .... ves a saber.

    Pel tema radars, almenys a mi, que m'avisi o no, no és que m'interessi massa, jeje.... sempre procuro anar a velocitats legals!

    Salutacions!

    Alb.

    ResponElimina